Novice

Berker stikala, vtičnice in veliko več

S sistemskimi rešitvami stikalne tehnike Berker lahko pri prenovi ali novogradni posežete po širokem izboru različnih sistemskih rešitev.

Vaši okvirji lahko v seriji Q.7 zaživijo. Nudi dopolnitev vaši arhitekturi in dizajnu celotnega prostora. Ponoči pa nudijo zadostno svetlobo za orientacijo v prostoru. Za to skrbijo vgrajeni LED moduli, ki imajo možnost nastavitve dveh stopenj moči svetlobne jakosti. Poleg tega lahko izbiramo med različicam: Corona, kjer je osvetljen celoten rob in downlight, kjer pa je osvetljen samo spodnji rob. Različica downlight ima vgrajen senzor svetlosti. Tako se LED moduli prižgejo šele, ko senzor svetlosti zazna, da je temnejši del dneva. S tem pa varčujete pri porabi elektrike.

Za dodatno prosto vtičnico poskrbi podometna vtičnica z dodatnima dvema vtičnicama USB za polnjenje vaših mobilnih naprav in tabličnih računalnikov. Tako se v vtičnici znebite polnilnika, v prosto vtičnico pa tako lahko priklopite druge porabnike. 

Seveda pa so tu še rešitve, ki so znane že marsikateremu kupcu, kot so na primer HDMI podometne vtičnice in podometni Berker radio z zvočniki. Seveda ne smemo pozabiti tudi na stikalno tehniko serije Integro, ki je namenjena za navtiko, avtodome in počitniške prikolice. Prav tako so zelo uporabne za vgradnjo v pohištvo. Svojo hišno instalacijo pa lahko nadgradimo s pametno instalacijo KNX in KNX Easy.