Berker

Berker svetovno priznani izdelovalec stikal

Podjetje Berker že od leta 1919 izdeluje stikalni program. S svojo tradicijo, kvaliteto in dizajni svojih produktov so zato postali eni vodilnih na področju stikalne tehnike. Skozi leta so za svoje proizvode osvojili mnoge nagrade, njihove proizvode pa lahko srečujemo po celem svetu. V domovih ali luksuznih stanovanjih, hotelih in poslovnih stavbah, Berker je prisoten prav na vseh področjih.


Stikala predstavljajo pomembno povezavo med arhitekturo in dizajnom. Že takoj ob vstopu se ozremo za stikalom, z njim prižgemo luč, dvignemo senčilo, prižgemo kamin ali izberemo določeno sceno prostora. Pomagamo si ustvariti prostor po svojih željah, v prostoru pa se tako počutimo domače. Stikalni program Berker je kvaliteten, poleg tega pa tehnološko in oblikovno dovršen.

Berker je eno vodilnih dobaviteljev visoko kvalitetnih proizvodov s področja stikalnega programa, pa naj si bodo to klasična stikala ali inteligentna instalacija. 


Serije Berker zadovoljijo okus vsakega posameznika. Menjava stikal Berker je v primeru želja po drugačni seriji enostavna, saj je potrebno menjati samo okvir in pokrovček, mehanizem pa lahko ostane na svojem mestu.